ponedjeljak, 21. ožujka 2016.

Otac glumio da je tinejdžer da bi mu kći slala gole fotografije

 
Otac monstrum na sudu je sve priznao i u suzama izrazio žaljenje za godinama koje će izgubiti u zatvoru. Svoju kćer seksualno je zlostavljao dok curica nije sve priznala medicinskoj sestri

Monstrum (42) iz grada Syracusea u New Yorku na sudu je priznao je da se svojoj kćeri (14) na internetu predstavljao kao tinejdžer kako bi je namamio da mu šalje fotografije na kojima je gola.
Kasnije ju je ucjenjivao i silovao , a za sve bi mogao dobiti kaznu zatvora od 250 godina.
Muškarac je 2013. napravio lažne profile na društvenim mrežama i svojoj se kćeri predstavio kao 16-godišnjak i započeo on-line vezu s njom. Nakon dugog nagovaranja uspio ju je natjerati da mu pošalje obnažene fotografije, a zatim ju je ucjenjivao da će ih poslati 'njezinom ocu', ako mu ne pošalje još fotografija.
Djevojčici je to sve dozlogrdilo pa je u studenom prekinula s 'dečkom', a manijak joj je tada poslao poruku glumeći dječakovu majku i rekao joj je da se izmišljeni dečko ubio.
Zatim je djevojčici rekao da mu je 'dečko' poslao fotografije, a ubrzo nakon toga počeo ju je seksualno zlostavljati.
Sve se otkrilo kad je djevočica priznala školskoj medicinskoj sestri da je otac siluje. Policija je tada otkrila da su poruke koje je dobivala poslane iz njezine obiteljske kuće.
Otac monstrum je na sudu u suzama izrazio žaljenje za godinama koje će izgubiti u zatvoru, piše Syracuse.com .

(24sata.hr)

Nema komentara:

Objavi komentar